Skip to main content

INSTITUT ZA MOLEKULARNU GENETIKU
I GENETIČKO INŽENJERSTVO
Univerzitet u Beogradu

Izbori u zvanja

Izbor  u zvanje – dr Danijela Drakulić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo (IMGGI) – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Danijele Drakulić u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, IMGGI, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, predsednik Komisije; dr Snežana Kojić, naučni savetnik, IMGGI, član Komisije; dr Dušanka Savić-Pavićević, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član Komisije., kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 13. juna 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Marina Jelovac

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo (IMGGI) – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Marine Jelovac u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Branka Zukić, naučni savetnik, IMGGI, predsednik Komisije, dr Biljana Stanković, viši naučni saradnik, IMGGI, član i dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, IMGGI, član,  kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 13.juna 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Ivana Simeunović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo (IMGGI) – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Ivane Simeunović u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Danijela Drakulić, viši naučni saradnik, IMGGI, predsednik Komisije, dr Nataša Kovačević Grujičić, viši naučni saradnik, IMGGI, član i dr Mina Perić, naučni saradnik, IMGGI, član,  kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 13.juna 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor  u zvanje – dr Aleksandra Divac Rankov

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Aleksandre Divac Rankov u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo - predsednik Komisije, dr Gordana Nikčević, naučni savetnik u penziji - član Komisije i dr Jelena Dinić, naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja “Siniša Stanković” – Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju - član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 09. maja 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Nikola Popović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata dr Nikole Popovića u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Katarina Veljović,  naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, predsednik Komisije, dr, Jelena Đokić, viši naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, član Komisije i dr Branko Jovčić, redovni profesor, Univerzitet u Beogradu – Biološki fakultet, član Komisije,  kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 09.maja 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Mirjana Novković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Mirjane Novković u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Snežana Kojić, naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, predsednik Komisije, dr, Nikola Kotur, viši naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, član Komisije i dr Ana Đorđević, naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za biološka istraživanja “Siniša Stanković”, Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, član Komisije,  kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 09.maja 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor  u zvanje – dr Jelena Milovanović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Jelene Milovanović u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jasmina Nikodinović-Runić, naučni savetnik - predsednik Komisije, Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, dr Sandra Vojnović, naučni savetnik - član Komisije, Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo i dr Veselin Maslak, vanredni profesor - član Komisije, Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 11. aprila 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Dejana Milić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Dejane Milić u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Vidović, viši naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, predsednik Komisije, dr, Jelena Samardžić, viši naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, član Komisije i dr Gordana Timotijević, viši naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, član Komisije,  kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 11.aprila 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Ana Pantelić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Ane Pantelić u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Vidović, viši naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, predsednik Komisije, dr, Mira Milisavljević, viši naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, član Komisije i dr Dragana Bosnić, naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, član Komisije,  kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 11.aprila 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Vladimir Gašić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata dr Vladimira Gašića u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Branka Zukić, naučni savetnik - predsednik Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo,, Univerzitet u Beogradu, dr Nataša Tošić, naučni savetnik - član Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu i dr Goran Brajušković, redovni profesor - član Komisije, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 07. marta 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Anita Skakić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Anite Skakić u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Maja Stojiljković, naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, predsednik Komisije, dr, Sonja Pavlović, naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, član Komisije i dr Tijana Išić Denčić, viši naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za primenu nuklearne energije, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07.marta 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Marija Mojsin

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Marije Mojsin u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: akademik Milena Stevanović, naučni savetnik - predsednik Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo,, Univerzitet u Beogradu, dr Snežana Kojić, naučni savetnik - član Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu i dr Goran Brajušković, redovni profesor - član Komisije, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. februara 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – dr Mira Milisavljević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Mire Milisavljević u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milorad Kojić, naučni savetnik – predsednik Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, dr Lidija Šenerović, naučni savetnik – član Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu i dr Jelena Lozo, redovni profesor – član Komisije, Univerzitet u Beogradu - Biološki fakultet, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. februara 2024.g., nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Sandra Dragičević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Sandre Dragičević u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aleksandra Nikolić, naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, predsednik Komisije, dr, Aleksandra Divac Rankov, viši naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, član Komisije i dr Jelena Dinić, naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za biološka istraživanja „Siniša Stanković", Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. februara 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Marija Švirtlih

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Marije Švirtlih u naučno zvanje Naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: akademik dr Milena Stevanović, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Snežana Kojić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Vesna Pešić, naučni savetnik, Institut za biološka istraživanja “Siniša Stanković”, Institut od nacionalnog interesa za Republiku Srbiju, UB,, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07. decembra 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  dr Danijela Stanisavljević Ninković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Danijele Stanisavljević Ninković u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Švirtlih, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, akademik dr Milena Stevanović,  naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Dušanka Savić Pavićević, redovni profesor, Biološki fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07. decembra 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Branko Tomić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata dr Branka Tomića u naučno zvanje Naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Lidija Šenerović, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Mirjana Kovač, naučni savetnik, Institut za transfuziju krvi Srbije, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 02. novembra 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Adresa sedišta / Poštanska adresa: Vojvode Stepe 444a, 11042 Beograd 152, Srbija / Web System By Emarket1ng.NET