ICGEB je objavio poziv za aplikacije za doktorske i postdoktorske stipendije u sklopu programa "Arturo Falaschi ICGEB Fellowships". Rok za prijavljivanje je 31. mart 2022.

Drugi godišnji seminar projekta LEAPSyn-SCI, koji finansira Fond za nauku Republike Srbije biće organizovan povodom dana primirja u Prvom svetskom ratu, 9. novembra 2021 u prostorijama Univerziteta Singidunum, Kumodraška 261a, Beograd.

Ideja nove kompanije DIASOLUTION, koju predstavljaju Nataša Golić, Maja Tolinački i Milica Živković iz IMGGI kao i Damjan Damnjanović, koosnivač Plavog kruga, za razvoj prvog domaćeg probiotika za ublažavanje posledica dijabetesa je nagrađena u okviru Startech konkursa.

Kompanija EkoBioInvest dobitnik je Gran pri nagrade u oblasti inovacija koju dodeljuje Francusko-srpska privredna komora za materijal BioSol, sličan plastici po karakteristikama, ali organskog i prirodnog porekla.

U sklopu ovogodišnje Noći istraživača IMGGI u saradnji sa Fakultetom za fizičku hemiju organizuje niz online sadržaja od kojih se u neke zainteresovani mogu i direktno uključiti.

Strana 1 od 28

Please publish modules in offcanvas position.