Izbor u zvanje – dr Miša Vreća

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Miše Vreće u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član i dr Vesna Spasovski, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 04. aprila 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Marija Mihailović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Marije Mihailović u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Dušanka Savić-Pavićević, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član, i dr Nataša Kovačević Grujičić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 04. aprila 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – dr Aleksandra Nestorović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor dr Aleksandre Nestorović u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Ljiljana Rakićević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Valentina Đorđević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i prof. dr Aleksandra Topić, redovni profesor, Farmaceutski fakultet, Univerzitet u Beogradu, član komisije, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 04. aprila 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Stefan Lazić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Stefana Lazića u istraživačko zvanje zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Švirtlih, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Isidora Petrović, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu,  član i dr Andrijana Klajn, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje zvanje, se od 04. aprila 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Milena Ugrin

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Milene Ugrin u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Gordana Nikčević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član, dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 08. marta 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Please publish modules in offcanvas position.