Izbor u naučno zvanje – dr Sanja Jeremić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo pokrenulo je postupak za izbor dr Sanje Jeremić u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Lidija Đokić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Jasmina Nikodinović-Runić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Igor Opsenica, vanredni profesor, Hemijski fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 14. januara 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u istraživačko zvanje – Miša Vreća

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo pokrenulo je postupak za reizbor Miše Vreće u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Gordana Nikčević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Vesna Spasovski, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 14. januara 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Marija Vukčević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo pokrenulo je postupak za izbor Marije Vukčević u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Mira Milisavljević, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milorad Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Jelena Samardžić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 14. januara 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u naučno zvanje – dr Mirjana Novković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo pokrenulo je postupak za izbor dr Mirjane Novković u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, prof. dr Dušanka Savić Pavićević, redovni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član i dr Snežana Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 14. januara 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Emilija Milošević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo pokrenulo je postupak za izbor Emilije Milošević u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jovana Jasnić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Snežana Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Dragica Radojković, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 14. januara 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u istraživačko zvanje – Marina Anđelković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo pokrenulo je postupak za reizbor Marine Anđelković u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Gordana Nikčević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Vesna Spasovski, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 14. januara 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Sofija Nešić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo pokrenulo je postupak za izbor Sofije Nešić u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Dragana Nikolić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Jelena Samardžić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Jovanka Miljuš-Đukić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 14. januara 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Marija Mihailović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo pokrenulo je postupak za izbor Marije Mihailović u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Nataša Kovačević Grujičić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 10. decembra 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Ivana Aleksić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Ivane Aleksić u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Lidija Šenerović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Branka Vasiljević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Ivana Morić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 07. decembra 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Bojana Ristivojevića

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Bojana Ristivojevića u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Branka Zukić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko  inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Nikola Kotur, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 07. decembra 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Please publish modules in offcanvas position.