Izbor u zvanje – Dušan Radojević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor kandidata Dušana Radojevića u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jelena Đokić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije,  dr Nataša Golić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Miroslav Dinić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 24.juna 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jelena Aleksić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Jelene Aleksić u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Ivana Strahinić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, Akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i Prof. dr Svetlana Radović, redovni profesor Biološkog fakulteta, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 04. juna 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Sanja Škaro Bogojević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Sanje Škaro Bogojević u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jasmina Nikodinović-Runić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Sandra Vojnović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i Prof. dr Veselin Maslak, vanredni profesor, Hemijskog fakulteta Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 13. maja 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Please publish modules in offcanvas position.