Reizbor u naučno zvanje – dr Vesna Spasovski

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor dr Vesne Spasovski u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Nataša Tošić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Svetlana Radović, redovni profesor Biološkog fakulteta, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07. juna 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u naučno zvanje – dr Sandra Dragičević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Sandre Dragičević u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aleksandra Nikolić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Dušanka Savić-Pavićević, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član i dr Dragica Radojković, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07. juna 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u naučno zvanje – dr Danijela Stanisavljević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Danijele Stanisavljević u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Švirtlih, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, Akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Dušanka Savić-Pavićević, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07. juna 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u naučno zvanje – dr Jovanka Lukić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Jovanke Lukić u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Nataša Golić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Amarela Terzić-Vidojević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Jelena Lozo, vanredni profesor Biološkog fakulteta, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 09. maja 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u naučno zvanje – dr Mira Milisavljević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za

izbor dr Mire Milisavljević u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milorad Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Đorđe Fira, redovni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član i dr Jovanka Miljuš-Đukić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 09. maja 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Please publish modules in offcanvas position.