Reizbor u zvanje – dr Anđelo Beletić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor kandidata dr Anđela Beletića u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, Prof. dr Milica Kovačević Filipović, redovni profesor, Fakultet veterinarske medicine, Univerzitet u Beogradu, član, i dr Mila Ljujić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidata u naučno zvanje, se od 06. marta 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Nemanja Stanisavlјević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor kandidata dr Nemanje Stanisavlјevića u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milan Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Jelena Begović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, dr Živko Jovanović, viši naučni saradnik Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član i prof. dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 21. februara 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti. 

Izbor u zvanje – dr Marija Mojićević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Marije Mojićević u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sandra Vojnović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Jasmina Nikodinović-Runić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Branko Jovčić, vanredni profesor Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 21. februara 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Emilija Brdarić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Emilije Brdarić u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milica Živković, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Katarina Velјović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Miroslav Dinić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 12. februara 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti. 

Reizbor u zvanje – Jovana Komazec

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje Jovane Komazec u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milena Ugrin, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Maja Stojilјković, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 12. februara 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Dragana Bačković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Dragane Bačković u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Ljiljana Rakićević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Dragica Radojković, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i Prof. dr Svetlana Ignjatović, redovni profesor, Farmaceutski fakultet Univerzitet u beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 16. januara 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Sanja Škaro Bogojević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Sanje Škaro Bogojević u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jasmina Nikodinović-Runić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Sandra Vojnović, viši naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i Prof. dr Veselin Maslak, vanredni profesor, Hemijski fakultet Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 16. januara 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Please publish modules in offcanvas position.